Συνεργασίες
8. Διεθνείς Σχέσεις
There are no translations available.

1. HAMP - EFOMP

1614855986054

2. ΚΟΥΒΕΪΤ

IMG-1ef46b6888b11c86df6709d5276e9caa-V     IMG-afff176779992134cd9ebefbc216d001-V

2. ΚΙΝΑ

  IMG 20180319 101119  

3. Ινδονησία 

viber

4. ΙΡΑΝ

iran

 

5. ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

6. Πακιστάν

 

 

 
9. Διακρίσεις Εργαστηρίου
There are no translations available.

 

Gold βραβείο για την ΕΕΑΣΚΠ στα Healthcare Business Awards 2018

1Α

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας, έλαβε το χρυσό βραβείο στα Healthcare Business Awards 2018, στην κατηγορία ¨Σύλλογοι Ασθενών- Δράσεις υποστήριξης/Εκπαίδευσης μελών¨ σε συνεργασία με το εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, για το πρόγραμμα «Σωματοαισθητά Προκλητά Δυναμικά σε ΑμΣΚΠ ».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, στο AnaisClub, στη Βαρυμπόμπη Αττικής και διοργανώθηκεαπό το Health Daily και τη Boussias Communications όπουανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας. 

Το GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ για την ΕΕΑΣΚΠ παρέλαβε η πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και η εθελόντρια του Σωματείου κα Ελένη Λουλέλη.

Το πρόγραμμα με τίτλο: «Σωματοαισθητά Προκλητά Δυναμικά σε ΑμΣΚΠ», υλοποιήθηκε από την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) σε συνεργασία με το Εργαστήριο Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου αυτοχρηματοδούμενου προγράμματος του εργαστηρίου Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης του ΑΤΕΙ Δ. Ελλάδας με επικεφαλή τον  Dr. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη  αποτελεί  η ανάπτυξη ενός κατάλληλου ηλεκτροφυσιολογικού ελέγχου για την πρόληψη των νευρικών ώσεων, ενός συστήματος  ανίχνευσης κίνησης (πχ μέσω συστήματος kinect) σε άτομα με ΣΚΠ καθώς και  η παροχή συμβουλών  και βοήθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους. Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε κατάλληλη τοποθέτηση και προσαρμογή των συσκευών και των ηλεκτροδίων  έτσι ώστε οι μετρήσεις να είναι ακριβείς και σε πραγματικό χρόνο και  έτσι ώστε να  μεταφέρονται τα  δεδομένα  από τις συσκευές  σε φορητές συσκευές (π.χ. κινητά τηλέφωνα, tablet κ.α.).

Στόχος του προγράμματος  ήταν να  παρέχεται η δυνατότητα ενημέρωσης στους επαγγελματίες Υγείας και στα Άτομα με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας   σε πραγματικό χρόνο για τις μετρήσεις τους, έτσι ώστε να διεξαχθούν οι κατάλληλες ενέργειες για την πρόληψη, την παρέμβαση και την αποκατάσταση.

 

 
4.Περιφέρειες
There are no translations available.

 

4.1 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 
7. Ινστιτούτα
There are no translations available.

1. CTECH Labs

 

 
6. Πανεπιστήμια
There are no translations available.

 1. Πανeπιστήμιο Πατρών
 2. Πανεπιστήμιο Αθηνών
 3. Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
 4. Πανεπιστήμιο Θράκης
 5. Peijing University of Chinese Medicine
 6. Hochshule 21
 7. Cairo University
 8. McMaster University
 9. McGill University
 10. Hong Kong Technical University
 11. Harvard Medical School

 

 

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

Στατιστικά Ιστοσελίδας

Content View Hits : 646696